Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Okulumuzu Ziyaret Etti.

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, Okulumuzu Ziyaret Etti.

Valimiz Dr. Erdinç Yılmaz, okulumuzu ziyaret etti. İl Milli Eğitim Müdür Vekili Yasin Kaynar, Okul Müdürü Zekeriya Urul ve Müdür Yardımcıları tarafından karşılanan Vali Yılmaz, ilk olarak okul bahçesindeki öğrencilerin Sihirli Labirent Oyununu izleyerek, oyun hakkında bilgi aldı.

11.11.2021 499

Ziyaretinin devamında Okul Müdürümüz Zekeriya Urul'dan okulumuz hakkında bilgi alan Vali Yılmaz, Okulumuzun Tasarım Beceri Atölyesinde incelemelerde bulundu. Ziyareti sırasında Okulumuzun öğrencileri Vali Yılmaz'a müzik dinletisi sundular. Okulumuzun kütüphanesini de ziyaret ederek bilgi alan Vali Yılmaz, daha sonra öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret etti. Ziyaret ettiği sınıflarda öğrencilerle sohbet eden Vali Dr. Erdinç Yılmaz, "Sizlerin çok başarılı olduğunuzu biliyoruz ve başarınızı her zaman sürdüreceğinize inanıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz. Her biriniz birinci olmaya adaysınız. Yeter ki kendinize güvenin ve inanın. Başarının sırrı disiplinli çalışmakta. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah en güzel üniversitelerde okursunuz."dedi.

Vali Yılmaz'ın ziyareti sırasında öğrencilerimiz LÖSEV kapsamında yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdiler. Vali Yılmaz öğrencilerimizi tebrik ederek, "Bu çok güzel bir sosyal sorumluluk projesi. Öğrencilerimizi tebrik ediyorum."dedi.

Vali Dr. Erdinç Yılmaz, ziyaretinin son bölümünde okulumuzun öğretmenleri ile bir araya geldi. Öğretmenlerle bir süre sohbet eden Vali Yılmaz, "Öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin başarısı için büyük gayret gösteriyorlar. İnşallah başarılarınız daim olsun."dedi. Vali Yılmaz, öğretmen ve öğrencilere başarılar dileyerek ziyaretine son verdi.

11-11-202111-11-202111-11-202111-11-2021

Kaynak: https://youtu.be/shw1S0FneY